За Сайта

BGPUNTER.COM е сайт с хазартна насоченост, акцентиращ върху игрите със спортни залози и покер.

Това не е нито първият, нито последният сайт, който засяга тези много популярни теми. За разлика от повечето сайтове, тук няма да намерите прогнози за предстоящи мачове, придружени от купища излишни обяснения. Нито ще видите готови рецепти как да станете милионери.

В bgpunter се публикуват статии от областите на залозите на спортни събития и покера, които могат да ви помогнат за по-успешна игра. Също така се публикуват новини и ревюта на различни букмейкъри.

Хазартните игри и в частност спортните залози и покерът добиват все по-голяма популярност в световен мащаб. България не е изключение, а bgpunter.com е много подходящ сайт за начинаещите играчи. Именно те трябва да попрочетат поне малко, за да не изгубят много пари още в началото.

Функционалност

Сайтът използва блог системата wordpress. За да разберете за нови публикации е достатъчно просто да се абонирате за rss feed-a на bgpunter.com. Ако се затруднявате да намерите необходимата за вас информация, може да изплзвате търсачката, намираща се най-отгоре на дясното меню.

Всеки е свободен да коментира публикуваните статии. По този начин се допълват, за да бъдат още по-полезни и по-изчерпатилни, доколкото това изобщо е възможно. Може да се задават въпроси по тях и тн.