Букмейкъри

Bwin

Bwin е една от най-големите компании в областа на спортните залози в целия свят. Достатъчен е фактът, че логото на компания е изписано на екипите на 2-та най-успели футболни отбора в Европа – Милан и Реал Мадрид. Bwin също така е спонсор на Португалското футболно първенство, FIBA, Баскетболната Евролига, Немската хандбална лига (HBL) и MotoGP. Основана е през 1999 г. в Гибралтар, а от 2001има представителство в Австрия. Първоначалното име на компанията е BetAndWin.

Сайтът предлага избор от най-различни залози за всякакви спортове от цял свят. Коефициентите не са лоши. Възможностите за заложи на живо са много и то не само за футбол. Като допълнение и предимство за потребителите, много от спортните събития могат да се наблюдават на живо в сайта, а за други има осигурен само радио коментар.

Имате избор на видовете коефициенти, валутата, както и на 20 езика. От скоро има и български език. Освен на спортни събития, в bwin може да играете покер, казино и още най-различни игри със залози. Сайтът предлага и още много атрактивни промоции, за които ще пиша в друг пост.

Начини на депозиране:

  • С кредитна или дебитна карта
  • С банков трансфер
  • С Moneybookers
  • С предплатена FreeBet карта

Минимален депозит: 10 euro

Минимален залог: 0.50 euro

Минимално теглене: 30 euro

За да се регистрирате посетете: www.bwin.com

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *