Покер

Лапосие повежда в първия ден на СПТ Фолсвю

Приключи първият ден от Световните Покер Серии (СПТ), провеждащи се в казино „Фолсвю”, Онтарио, Канада. Бяха изиграни началните 13 нива, в които участие взеха 383 играчи.

За втория ден на престижната надпревара успяха да се класират по-малко от една трета от участниците, като временното класиране се оглавява от Матю Лапосие с неговите 417,400 в чипове.

Напослледък, канадският покер професионалист няма големи постижение в турнирите на живо, след като за последно той се класира на призово място в голямо покер събитие през далечната 2009 година.

До този момент, Лапосие има над 260,000 доларапечалби от турнири с големи залагания на живо, като 171,674 от тях идват от седмото му място в основното събитие на Европейския Покер Тур (ЕПТ) в Барселона през 2009 година.

Последната печалба от $53,560 на младият канадец от турнир на живо е от Ноу Лимит Холдем покер в „ЛА Покер Класик” през същата година.

Една от ключовите ръце, които Лапосие спечели бе по време на последното 13-то ниво за вечерта. В директна битка с Тони Дъст, който заложи всичко на 7d7s, канадецът спечели с JhJs, след като на масата имаше Kc4h2s2d2c.

След това разиграване Дънст бе отстранен, а канадецът поведе във временнот класиане. Очаквайте още актуални новини за големите покер турнири и промоции на спорт в САЩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *