Покер

Фул Тилт стартират ОПС през следващия месец

25-то издание на Онлайн Покер Сериите (ОПС), организирано от „Фулт Тилт” ще се състои в края на месец март, а сателитните турнири, даващи право на участие в престижното събитие вече започнаха.

За първи път в историята на турнира организаторите дават шанс на покер играчите да печелят бонус долари и билети за участие в ОПС, ако се наредят на призовите места в предстоящите сателитни събития сонлайн залагания.

Входната такса за тези събития в сайта на „Фул Тилт” започва от 11 и стига до 100 точки.

Самите ОПС започват на 30-ти март и продължат цели 15 дена, като гарантираните парични печалби в отделните турнири надхвърлят шест милиона долара.

Покер играчите ще имат възможността да добавят свое любимо събитие към сериите, като гласуват за него на „MyFTOPS”. Събитието с най-много гласове ще бъде добавено към програмата на ОПС.

В допълнение към това ще има три тайни покер турнира с големи залагания подробности, за които ще бъдат разкрити в следващите няколко седмици. Те са изцяло нови за „Фул Тилт” и ОПС.

Участниците в престижните онлайн серии ще имат възможността да спечелят „черна карта” за професионално спонсорство, както и такава за спонсорство за период от четири месеца.

По този повод директорът на отдел маркетинг във „Фул Тилт” заяви пред журналистите:

„Ние ще направим това издание на ОПС много специално за играчите. Освен обичайните парични награди, те ще могат да получат и спонсорство от сайта.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *