Покер

Фарбър: Да станеш втори в основното събитие на СПС си има пред имства и недостатъци

Макар да се задоволи с второто място в основното събитие на Световните Покер Серии (СПС) през 2013 година Джей Фарбър не спира да привлича медийното внимание към него с изявите си, както на покер масата, така и далеч от нея.

Американецът можеше да стане едва вторият аматьор, след Джери Янг, който е печелил един от най-престижните покер турнири с големи залагания.

Фарбър е известен със своята любов към луксозните коли и начинът на живот в Лас Вегас. Само няколко месеца, след като си тръгна с 5,2 милиона долара от СПС, той сподели пред журналистите в меката на хазарта как се е променил живота му.

„Всеки иска да знае как големият успех в СПС е променил живота ми. Аз водех много екстравангантен начин на живот преди участието ми в основното събитие и продължавам да го правя.”

„Макар да имам по-голяма финансова свобода, ежедневието ми не се е променило много. Искам да пътувам повече.”

„Исках да спечеля основното събите повече от всичко. Да завършиш втори не е голямо постижение, което ще бъде запомнено. Чувстваш се едновременно страхотно, но и си разочарован от това, че си бил толкова близо до шампионска титла и не си я взел.”

„Аз никога не съм се вълнувал от парите. Те са хубаво нещо, но много по-важно е да станеш световен шампион в покера.”

Очаквайте още актуални покер новини за големите турнири в Европа и промоции на спорт в САЩ.

BNR-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *