Покер

Онлайн покерът в Ню Джърси ще има стриктни ограничения

Очаква се софтуерните компании, които ще бъдат отговорни за пускането на онлайн покер казината на територията на американския щат да изградят „дигитална граница”, която да ограничава достъпа до сайтовете в рамките на Ню Джърси.

Според авторитетното американско издание „Вашингтон Поуст”, казината „Атлантик Сити” ще бъдат отговорни разпространениетона сайтовете за онлайн залагания да не стига до съседните щати, в които играта на покер със залагания в интернет е забранена.

Големият проблем за живеещите в Ню Джърси, които искат да играят покер в онлайн пространството е, че виртуалните граници, в който ще бъдат достъпни сайтовете няма точно да отговарят на реалните граници на щата.

Казината заявиха, че ще бъдат много стриктни в това отношение и няма да допуснат потребители от съседните щати Ню Йорк и Пенсилвания.

В резултат на това ще се създадът малки зони, част от Ню Джърси, в които играчите няма да имат достъп до сайтовете за онлайн покер и залагания.

С напредъка на технологиите за гео локация обаче специалистите се надяват да ограничат тези зони до минимум за да може броят на недоволните играчи да бъде възможно най-малък.

Очаква се Ню Джърси да стане третия щат, в който онлайн покерът е легален, след като преди това той бе разрешен в Невада и Далауеър. Очаквайте още актуалнипокер новини и промоции на спорт в САЩ.

BNR-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *