Покер

Блом отново със силно участие на онлайн сцената

Едно от най-големите имена на световната покер сцена Виктор Блом отново премери сили с професионалиста Бен Толерен в турнира на „Фул Титл” за 500 хиляди долара.

По рано този месец Блом успя да вземе 1,7 милиона щатски долара от сметка на роденият в САЩ покер професионалист само в рамките на една вечер. Толерен обаче запази самообладание и още на следващия ден си върна почти всичко загубено отоново в пряк хедсъп с имениятия си съперник.

Блом отново е в добра серия, след като в края на изминалата седмица успя да срази играчите с псевдоними „Ziigmund” и „mTw-DaviN” в игра на Омаха-8 с високи онлайн залагания от $2,000/$4,000. Печалбата му само от този хедсъп бе повече от 270 хиляди долара.

Това обаче не задоволи жаждата на Блом за още покер и печалби, и той се включи в сесия от над 4000 ръце в различни варианти на играта от Покер Лимит Омаха, Омаха-8 и 2-7 Трипъл Дроу.

Блом отново бе безкомпромисен на покер масата и размаза опонента си псевдоним „Bttech86”, но Толерен се включи в заключителната фаза на хедсъп мача и успя да компенсира за предишните си големи загуби срещу Виктор. Той обаче все още е с 177,678 долара назад от прекия си сблъсък с Блом. Очаквайте още актуални покер новини и промоции на спорт в САЩ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *