Покер

Негреану отпадна от Висшата лига в покера

Един от най-големите таланти на световната покер сцена Даниел Неграну, който е част от професионалния тим на „Покер Старс”, направи поредното си слабо участие в покер тв шоуто.

Негреану бе елиминиран от Висшата лига в покера в края на изминалата седмица. По време на последната си ръка, той трябваше да заложи всичко на своите АQ срещу 7s4s.

На масата се появиха Аh6h4cKd и 38-годишният канадски професионалист имаше шанс за дабъл. Следващата карта на борда обаче бе 4h и така Негреану трябваше да напусне четвъртото издание на Висшата лига в покера без дори да достигне финалната маса.

Нервите на опитният канадец обаче не издържаха и след развръзката от последната му ръка, той реагира агресивно, като пръсна чиповете си по цялата маса. Междувременно, неговият колега Фил Айви се оказа фен на колежанското първенство по баскетбол в щатите, като даде обективна прогноза за победителят в тазгодишният шампионат и неговият преследвач.

Той заяви в последните новини за баскетбол по „NBC Sports”: „Защитата печели един шампионат. А от това, което видях през този сезон, Луисвил и Флорида имат най-добрата отбрана от всички отбори в страната. Ето защо смятам, че Луисвил ще спечелят титлата, а Флорида ще завършат на второ място.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *