Спортни Залози

Харалобус Вулгарис се представя отлично и в залагания на НБА

Професионалният покер играч Харалобус Вулгарис (Haralabos Voulgaris) стана известен най-вече с участието си в миналогодишното издание на турнирът с високи залози „Big One”, където входната такса за участие бе един милион долара.

Вулгарис обаче изглежда е сменил своето основно занимание, след като на скоро името му придоби изключелна популярност заради умениеята му да предвижда с голяма точност мачовете от Националната Баскетболна Асоциация (НБА) на САЩ.

Наричан един от гениите в света на залаганията, Вулгарис успява да изкарва своите приходи предимно, като използва инновативен модел за компютърно-генерирана прогноза за мачовете от НБА, който е създал заедно със своя партньор – сертифициран математически гений.

Може да звучи като измислен сюжет за някой филм, но историята на покер професионалиста е истинска, като пълен анализ на играта на Вулгарис бе публикуван от престижната телевизия „ESPN”.

Част от анализа на „ESPN” за гения на залаганията гласи следното:

„През 2009-та година те (Вулгарис и неговият партньор) добавят мистериозен модел към програмата ‘Ewing’s 2.0’ и започват да правят залози, базирани на резултатите след почивката за ‘Мача на Звездите’ в НБА.”

„Ние успяхме да предвидим целия втори полусезон,” допълва самият Вулгарис.

„От тогава насам със всеки изминал сезон увереността на Вулгарис в правотата на ‘Ewing’s 2.0’ не спира да нараства, като в момента той прави по 1000 индивидуални залагания на сезон.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *