Покер

Шайнберг и Негреану отново в престижната класация Блъф Пауър 20

Дългоочакваната класация за най-влиятелните хора в световния покер „Блъф Пауър 20” за тази година стана ясна, като редица големи имена отново намират място в годишното проучване на покер интустрията.

Не е изненада, че в топ 20 има големи размествания спрямо изминалата 2012 година, след като осем от предишните номинирани вече не са в листата.

Откривателят на един от най-популярните сайтове за покер онлайн залагания Исай Шайнберг обаче си остава на върха и през тази година. Той не е сам на челното място, след като към него се присъединява и брат му Марк, който също има голям принус за развитието на играта за последните 12 месеца.

Професионалният покер играч Даниел Негреану също остава на върха под номер шест, като се е предвижил с три позиции нагоре, спрямо миналогодишната класация.

Единственото изненаващо име в топ 20 е това на Антонио Есфандиари, който заема последното място в престижното проучване.

Някой от известните имена, които бяха изключени от листата за 2013 година са Ани Дюк, която заложи на по-пасивна игра през изминалата година, щатския адвокат Прийт Бхарара и президентът на „Тапие Груп” Бернар Тапие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *