Покер

Надал спечели своя първи покер турнир

Един от най-добрите тенесисти в света Рафаел Надал стана известен и в покер средите, след като неочаквано спечели турнир с входна такса от 10 евро за да си тръгне с печалба от 152.

Испанският тенесист и бивш номер едно в световната ранглиста направи страхотна изява и на необичайно за него място – на покер масата.

Само преди ден шампионът от Ролан Гарос, който не спита да показвa отлични тенис резултати, успя да победи 47 играчи в онлайн покер турнир, като това му донесе печалба от символичните 152 евро.

Когато един от най-големите сайтове за онлайн покер „Покер Старс” обяви, че е подписал договор за рекламно лице с Рафаел Надал, никой не предполагаше, че той ще прекарва толкова много време в залагания около покер масите.

Явно тенис легендата се забавлява истински с играта на покер и в най-скоро време се очаква да видим неговите изяви и в редица турнири на живо.

Надал определено е положил сериозни усилия за да победи в този макар и малък покер турнир, но самата му отадедост и желание за победа могат само да допринесът сериозно за популяризирането и развитието на играта на световно ниво.

Все още предстои да видим дали той ще продължи да отделя толкова време за покер, когато се завърне обратно на корта, но шансовете испанецът да участва в мащабен покер турнир на живо в най-скоро време са големи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *