Покер

Куос спечели „ФТП Броу”

Германският покер професионалист Фабиан Куос успя да се пребори с останалите 1,091 участници в престижния турнир на Фул Тилт Покер (ФТП) „Броу” и си тръгна заслужено с 43,640 долара от наградния фонд.

Коус е натрупал печалби възлизащи на повече от 1 милиона щатски долара от турнири на живо, включително и второто място в $5К Ноу-Лимит Текас Холдем покер събитието, което бе част от Световните Покер Серии (WSOP) през 2009 година. В него той спечели близо 428 хиляди долара, а през следващата година в Откритото Първенство на Аглия по покер, Коус си тръгна с $340,409 от наградния фонд.

Той е част от група талантливи покер играчи от Германия, които в момента прибивават в британската столица, като в това число влизат Себастиан Рутенбергер, Тобиас Райнкемайер и победителят от Европейският Покер Тур (ЕПТ) в Лондон Бени Шпиндлер.

Шпиндлер обаче не се представи добре на последния турнир от серията „Броу”, след като зае незадоволителното 30-то място, което означава, че Куос сериозно е надминал постижението на своя приятел.

Другите изявени професионални Тексас Холдем покер играчи, които се добраха до паричните печалби в тази надпревара са Крис Оливър, Кевин Стамел и Тайлър Корнел.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *