Покер

„mypokerf” спечели и „Съндей Милиън” (Sunday Million)

Покер играчът от Русия с псевдоним „mypokerf” спечели турнирът „Супер Тюздей”, а броени дни след това добави и титлата от „Съндей Милиън” към своята колекция.

Руснакът успя да преодолее повече от 460 играчи в „Супер Тюздей” за да вземе голямата награда от 60 хиляди долара.

Той дори задмина очакванията на всички, след като увеличи банковата си сметка с още 210 хиляди от същата валута, завършвайки на първото място в „Съндей Милиън”. Вие също може да увеличите банкрола си, като се вземете вашия бонус от Betfair покер.

Победата на „mypokerf” обаче бе постигната с цената на много труд и усилия, след като трябваше да се пребори всичките 7004 свои опоненти. Края на изминалата седмица бе доста натоварен, що се отнася до онлайн покер, след като бяха раздадени милиони от различните силни.

Общите печалби от двата турнира, в които участва руснака възлизат на близо 300 хиляди щатски долара, като конкуренцията в „Съндей Милиън” бе изключително голяма.

В надпреварата за титлата се включиха имена като Кристоф де Мюлде, Кевин Стамен, Кевин Търман, Шейн Шелгер, Ранди Лю и Аудриън Роусъм.

Всички те платиха входната такса от 210 долара за да участват в турнира, за да генерират изключително богат награден фонд възлизащ на 1,4     милиона долара.

Изненадващо до финалната маса не се добраха някои от най-добрите играчи, a руснакът успя победи „jonyctt” в прекия хедсъп между двамата и така си гарантира първото място в престижния онлайн покер тур.

 

ИГРАЙТЕ ПОКЕР В BETFAIR

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.