Покер

Как да вземем най-доброто от силните ръце в покера

Ако държите силна ръка в дадено раздаване, не бъразйте да се радвате, защото това е само началото. По-трудното е да се възползвате от нея по най-добрият начин, като извлечете максимална печалба от стека на вашите опоненти.

Може би това да успеете да създадете голям пот ви изглежда лесно на теория, но на практика нещата не са толкова прости. Една от първите концепции, с които човек се запознава, когато започне да играе покер онлайн или на живо са ръцете за голям и малък пот.

Ръцете за малък пот обикновенно са чифтове, докато тези за голям са съставени от флъш, стрейт и фул хаус – ръце, с които сте готови да заложите всичко, което притежавате за да вземете стека на вашият опонент.

За да направите това трябва да създаде възможно най-голям пот, но това не е толкова просто, тъйкато за тази цел трябва по някакъв начин да заблудите вашия опонент, че той има по-силна от вашата ръка за да започне да залага смело натрупаното в стека му.

Когато имате много силна ръка вашата крайна цел е да накарате човекът срещу вас да заложи всичко, защото това е най-бързият и лесен път към победата.

Проблемът е, че не може да направите това само с един залог, защото никой няма да го потвърди. Никой няма просто да се подведе при положение, че се изискват 6 долара за коул, а вие внезапно покачите на 200.

Потът трябва да започне от малка сума и постепенно да успеете да го увеличите, докато стигне такива размери на ривъра, че вие спокойно да можете да сложите всичко на масата. Без значение силата на ръката, която притежавате, винаги може да се възползвате от вашият Betfair начален бонус  за да увеличите банкрола си.    

 

ИГРАЙТЕ ПОКЕР В BETFAIR

One comment

  1. Играйте на рулетка онлайн в казината който предлагат най-добрите бонуси. Рулетка онлайн – научете повече за казино играта рулетка и разновидностите на играта.

Leave a Reply

Your email address will not be published.