Новини Покер

Айви спечели турнира с 250 хиляди входна такса

phil ivey

Професионалният покер играч Фил Айви спечели турнира Супер Хай Ролър от шампионата „Оуси Милиънс 2012” с входна такса 250 хиляди долара.

По-пътя си към наградата от 2,130,200 щатски долара той отстрани 16 играчи, както и неговия конкурент на финала Патрик Антониус, който пък си тръгна с 1,278,120 от същата валута.

Трети остана Гус Хансен с 852,080 долара. Някои от по-известните играчи, които също взеха участие в зрелищния турнир са Сам Трикет, Дан Смит, Сорел Мизи, Тони Блуум, Даниел Негреану, Ричард Йънг и други.

Това е първата голяма победа на Айви, след оттеглянето му от „големия покер” през април миналата година. Той се завърна обратно на покер масата в „Азиатския Пасифик Покер” турнир в Макао, в края на 2011.

Айви успя да стане и 12-ти в основният Тексас Холдем турнир на „Оуси Милиънс”, в който взеха участие над 650 човека. Той в момента заема второто място в листата по парични печалби за всички времена, с неговите 15 милиона долара, заработени от участие на престижни покер турнири.

Освен щедрите парични награди, „Супер Хай Ролър” донесе на Айви 600 точки за ранглистата на „Играч на годината”, докато Антониус се задоволи с 500, а Хансен с 400.

Макар и с не толкова големи печалби вие също може да изпробвате късмета си с игра на Омаха покер в онлайн пространството.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *