Покер

Къде да играете покер онлайн? (Септ 2011)

Дълго време сайтът bgpunter.com препоръчваше залата на full tilt poker като най-добра и най-подходяща за игра онлайн. Без съмнение като геймплей, възможности и тн това беше най-добрата зала. Както обаче знаете американското правителство тръгна срещу онлайн покера и удари най-големите зали, една от които беше тази на Фул Тилт.
В момента тази зала не работи, не само на американския пазар, а изобщо. Водят се разследвания и дела срещу нея. Очакваше се да бъде продадена, обаче това явно скоро няма да стане. Залата дължи стотици милиони долари на играчи от цял свят. Изобщо положението е кофти, особено ако и на вас ви дължат пари. Това е последната статия, която четох по въпроса.

Покерът е страхотна игра, може да се научи и спечели много от нея. Вече няколко пъти ми беше задаван въпросът къде да се играе онлайн покер, след като залата, която препоръчвам във всички предишни публикации, не работи.
Ще си призная, че в последните няколко месеца не съм играл покер изобщо. Това обаче не ми пречи да дам отговор на този въпрос. ИГРАЙТЕ, КЪДЕТО ИМА ИГРАЧИ. Очевидно залата на pokerstars работи на пълни обороти, въпреки че и те бяха засегнати от правителството в САЩ, но играчите в останалите страни нямат проблеми. Те са най-голямата зала, най-много пари има там, така че са очевиден първи избор.

Сега в сайта смятам да рекламирам повече залата на Offsidebet, препоръчвам ви да я пробвате. Те разчитат на българския пазар и предоставят добри условия на играчите си.

При всички положения играйте или в огромна зала като pokerstars, или в зали като offsidebet (има и други), които имат позитивно отношение към български играчи, защото преди време имаше зали, които по едно време просто ни затвориха акаунтите, защото не искат бг играчи.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.