Покер Покер Зали

Защо Full Tilt Poker (Фул Тилт Покер), а не другите онлайн зали!

фул тилт покер

Full Tilt Poker (Фул Тилт Покер) в последно време навлезе доста сериозно на българския пазар. Всички сте гледали рекламите им по телевизията, както и предаванията Face the pro и Poker After Dark, на които Фул Тилт е спонсор. Вероятно също знаете, че отборът от професионални играчи на Фул Тилт Покер включва някои от най-големите имена в света, включително и най-добрият Фил Айви (Phil Ivey). Тези факти водят до първото предимство на тази покер зала пред останалите, а то е:
Full Tilt Poker е сериозна компания, известна навсякъде по света, и на която може да имате доверие.
Залата не е еднодневка и има авторитет.

Друг огромен плюс е, че в залата винаги има много играчи, които да играят.
Фулт Тилт е втората по брой на играчи онлайн покер зала в света. Това гарантира, че когато влезнете да играете, ще има срещу кого да играете. Наскоро влезнах в покер залата на Betfair (сайт, който по принцип уважавам) и там не играеше почти никой. Записах се за един нормален sit n’ go турнир за 9 човека NL Holdem и реших да изчакам да видя след колко време ще започне. За половин час се бяхме записали общо 4 човека и го изключих. Във Full Tilt никога не съм чакал повече от 4-5 минути и то в крайни случаи.
Многото играчи имат и друг плюс, особено когато искате да играете на кеш маси – имате по-голям избор на съперници.

Освен много играчи, във Full Tilt има голямо разнообразие на игри.
Всеки може да намери подходяща за него игра. Нивата на кеш масите са от най-ниските (0.01/0.02 долара) до най-високите (500/1000 долара). Може да играете турнири, както за $1, така и за $1000 вход. Разнообразието на различни видове игри също е голямо – Holdem, Omaha, Stud, Mixed Games. Има игри без лимит, с пот лими и с фиксиран лимит, deep stack маси, short stack маси и тн. Разнообразието от смесени игри (mixed games) е много голямо. При турнирите също има голям избор на игри и формати.

Rush Poker
Отделям това предимство на залата, тъй като не се предлага никъде другаде освен във Full Tilt. Rush покерът е най-бързият покер, който може да играете. Повече подробности за Rush Poker. Страхотен е.

Много бонуси и промоции
Още при първи депозит, ще получите 100% бонус до $600. Казано по друг начин Фул Тилт ще ви удвои парите, с които да играете, в размер на до $600. Ако искате, може да помогнете на нашия сайт като въведете бонус код BGPUNTER при регистрация във Full Tilt Poker.
Освен този бонус има и много други, които се предлагат за активните им играчи.
Системата с Фул Тилт точки (full tilt points) може да ви помогне да се регистрирате безплатно за някои турнири или да си купите нещо от техния магазин.

Гарантирани турнири
Как ви звучи турнир с вход от $5 и гарантирани $250,000? Има такива турнири. Естествено тези са изключения, но има редовни турнири, които се провеждат всяка седмица и срещу малко по-голям вход може да участвате в големи турнири със страхотни възможности за печалби. Такъв например е турнирът Double Deuce с вход от $22 и гарантирани $200,000, провежда се всяка седмица.
Full Tilt също редовно провеждат своя серия от гарантирани покер турнири, наречени FTOPS (писал съм много за тях). Там наградите всеки път са по-големи от преди.

Софтуерът
За мен софтуерът на Full Tilt Poker е най-добрият. Много е удобен, лесен е за използване и има много функции и предимства пред останалите зали. Ако не сте много добре с английския, може да бъдете спокойни, софтуерът има и българка версия.

Играйте във Full Tilt Poker – най-добрата зала онлайн.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *