Казино

Система Лабушер за Рулетка

В тази статия ще разгледам една система, която може да използвате за игра на рулетка. Става въпрос за системата Лабушер (Labouchere).

СИСТЕМА ЛАБУШЕР:

Като за начало трябва да определите колко точно искате да ви бъде печалбата от играта. За по-лесни лесни сметки ще дам за пример 20 лв. Това е максимума, който може да спечелите. Вие сами си го определяте.

След това трябва а съставите редица от цели числа, чийто сбор трябва да бъде числото, което представлява желаната за печелена сума – в склучая 20. Числата в редицата трябва да са четен брой и е препоръчително да са поне 6, но и не повече от 10. Например:

4, 2, 1, 1, 1, 3, 6, 2

Залагате на полета от рулетката, които изплащат в съотношение 1:1, или това са черно/червено, четно/нечетно, 1-18/19-36.

Сумата, която залагате, трябва да бъде сбор от първото и последното число от редицата (в случая 4+2=6 лв.).
Ако залогът печели, задрасквате тези 2 числа и следващият залог ще представлява сборът от следващите в редицата първо и последно число (в примера 2+6=8 лв.).
Ако загубите залог, добявате стойността му в края на редицата, без да задрасквате нищо и продължавате да залагате по същото правило – първо+последно число.
Играете докато задраскате всички числа. Успеете ли, значи печелите.

Проблем на системата са евентуалните дълги серии от загуби, които рано или късно се случват и по този начин правят числовата редица дълга, а това ви коства пари.

ОБЪРНАТА СИСТЕМА ЛАБУШЕР:

Системата Лабушер има и 2-ри, обърнат вариант.

При този вариант на системата първо определяте сумата, която максимално бихте загубили. Например си определяте сума от 30 лв.

След това отново си правите редица от числа, четни на брой, със сбор в случая 30. Пример:

2, 2, 2, 2, 2, 3, 3, 4, 5, 5

Нормално дълга редица се състои от 8, 10 или 12 числа.

Отново залагате на полета, които изплащат 1:1 (черно/червено, четно/нечетно, 1-18/19-36). И отново залогът представлява сумата на първото и последното число от редицата (в случая 2+5=7 лв.).
Разликата е, че ако спечелите, записвате стойността на залога в края на редицата и продължавате да залагате на същия принцип. Ако загубите, задрасквате първото и последното число и следващия залог ще е сбор от следващите числа в редицата.

По този начин, ако задраскате всички числа в редицата, значи сте загубили цялата определена първоначално сума.

За разлика от оригиналната Лабушер система, тази ограничава възможните загуби до определена първоначална сума и не ограничава възможните печалби. Поради тази причина доста играчи я предпочитат.

Интернет казина, в които може да се пробвате да приложите системата Лабушер, играейки рулетка:
BETFAIR

Играйте винаги на Френска Рулетка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *