Спортни Залози

Огромни Печалби С Минимални Залози

Сигурно много от вас са пробвали да минимални суми да ударят големи печалби. Залагате някаква сума, която няма да ви се отрази кой знае колко върху наличните ви финанси, на някакъв огромен коефициент и се надявате чудото да стане. Обикновено това представляват мулти залози от 8-10 или повече мача с коефициенти между 1.10 и 3.00 или 3-4 събития с големи коефициенти (обикновено над 10.00). Подобно е и положението, когато играете джакпот без двойни срещи или с най-много една-две.

Естествено такива печалби са много малко вероятни и в никакъв случай не бива да се разчита на тях. Ако си имал късмет, много хубаво, но по-добре не се надявай излишно. Наистина много са опитите за подобни залози, а тези, които успяват наистина може да се каже, че са ударили кьоравото.

И все пак, както при всички останали залози, не бива да се хвърляте на сляпо и да играе просто каквото ви попадне. Може залозите да са ниски, но ако ви станат навик, няма да усетите как сте загубили не малка сума пари.

Изберете подходящи събития, за които може да дадете някакви прогнози. Ако търсите големи коефициенти като за точен резултат, помислете и преценете какъв би бил най-вероятният. Доверявайте се и на инстинктите си. Tова, което първо ви дойде на ум, много често е правилен избор.

Нека разгледаме някои подобни успешни залози, които са публикувани в сайта на bet-at-home. При топ 10 победители за седмицата и изобщо могат да се видят невероятни залози на страхотни коефициенти, които са донесли добри печалби. Повечето от тях са комбинации и мулти залози с по над 10 мача. Никъде не е заложено повече от 2 евро. Повечето играни срещи са били от едно и също първенство или кръг. Тоест, ако добре познавате някой шампионат или турнир, защо да не пробвате да играете всички мачове.

Пробвайте. Огромни печалби с минимални залози е това, което всички искаме, нищо че става прекалено рядко.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *