Новини Покер

Magic Moments of Poker – Bwin

От известно време Bwin стартира така наречените Magic Moments of Poker (магически моменти на покер). Идеята е много оригинална и без съмнение предизвиква огромен интерес. Ако харесвате покера и спорта като цяло, то определено трябва да се пробвате.

Magic Moments of Poker е покер турнир без аналог в света. Той ви дава възможност да изживеете незабравими моменти срещайки едни от най-големите звезди на спорта в Европа. Само трябва да играете покер.

Участвайки  на полуфиналите на Magic Moments of Poker (MMOP) вие може да се насладите на един от седемте страхотни покер уикенда през годината.

Календар на събитията:

Март: Реал Мадрид – Атлетико Мадрид
26-30 Март: Среща с AC Milan
Май: Moto GP на пистата Jerez
Юли: Poker Island
Август: Начало на сезона с Байерн Мюнхен
Септември: FIBA EuroBasket
Октомври: Среща с Реал Мадрид

Освен че може да тренирате с едни от най-добрите футболисти в света, да играете с баскетболни звезди или да направите обиколка на писта от Moto GP,  ще бъдете настанени в луксозен хотел, а пък играта ви на турнира по покер ще бъде излъчвана по телевизията.

Само победителите от 7-те полуфинала на турнира ще се класират за големият финал на MMOP във Виена, където голямата награда е спонсорство от Bwin.
Тоест може да станете покер професионалист!

Как да се класирате за полуфиналите?

Всеки ден в покера на bwin има сателити (freerolls и sit & go), чрез които може да се класирате за следващия онлайн финал. Първите 3-ма от този финал се класират за мечтаните полуфинали, където освен че ще играят покер, ще срещнат и любимите си спортисти.

Играйте и се класирайте в bwin.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *