Покер Зали

Full Tilt Poker

FullTilt е една от най-големите и известни онлайн покер зали в света. Няма казино игри или спортни залози. При тях може да играете само покер. Но за разлика от други покер зали, във FullTilt може да играете на почти всички по-известни разновидности на играта. Предлагат огромно разнообразие от най-различни турнири и достатъчно на брой кеш маси. Няма опасност да не намерите подходящата за вас игра.

Какво предлага FullTilt Poker?
– Разнообразие от игри и турнири
– Възможност да играете срещ най-добрите играчи в света
– 100% първоначален бонус до 600$
– Многобройни шансове за печалба

Софтуерът е добър, но не може да играете дирекно чрез браузера си. Трябва да го изтеглите и инсталирате. Едва след това се регистрирате в залата. Първоначално, за да свикнете, играйте 1-2 часа на play money.
При регистрация попълнете всички полета (не са много) като може да си изберете също най-удобният за вас език. За съжаление няма български. В полето Referral Code по желание въведете BGPUNTER.

Минималната сума за депозиране е 50$. Може да избирате между най-различни методи на депозиране – Visa, Mastercard, Paysafecard, Neteller, Click2pay, Moneybookers, Webmoney и Cas Transfer.

Играейки във FullTilt Poker с истински пари, вие печелите и допълнително точки (Full Tilt Points). С тези точки можете да се регистрирате за други турнири, в които се печелят отново истински пари. Също може да пазарувате с тях в магазина на FullTilt, където се продават най-различни артикули – от шапки и фланелки до видеокамери, телевизори и дори коли.
За да печелите повече покер точки, от FullTilt са въвели така наречения happy hour (щастлив час). По време на happy hour печелите двойно повече точки от обикновено.

Във FullTilt играят едни от най-добрите покер играчи в света. В отборът на FullTilt Poker изпъкват имената на Фил Айви, Гус Хансен, Патрик Антониус, Хауърд Лидерер, Крис Фъргюсън, Джон Джуанда, Ерик Линдгрен и др.

Присиединете се към тях. Влезте и играйте във fulltiltpoker.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *