Спортни Залози

Value Betting Система за Залагания

Какво е value betting?

Това е една от най-популярните стратегии за залагане. Според много играчи  value betting е единствената система, която носи печалба. Аз не съм напълно съгласен с такова твърдение, но го има. При тази система се играе на мачове, където сте намерили value – стойност. Общо взето приемате ролята на букмейкъра, правите оценки за шансовете на отборите, изчислявате коефициентите (виж Изчисляване на коефициенти) и после сравнявате вашите коефициенти с тези на букмейкъра. Играете само на мачовете, където коефициента за даден изход на двубоя при вас е по-нисък от този на букмейкъра. Това означава, че за вас този изход е по-вероятен, отколкото за букмейкъра и коефициентът, който той ви дава, би трябвало да е подарък.
Например за някакъв мач, букмейкърът дава за 1 коефициент 2.00, но при вашите изчисления, коефициента е 1.85. Тогава залагате на 1 при коефициент 2.00.

Общо взето value betting системата е математически обоснована, но винаги съществува рискът оценката ни да е грешна, да не изчислим добре шансовете да съперниците.
Препоръчвам да пробвате и да видите дали ще имате успех.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *