Разни

Методи за Депозиране

След като сте се регистрирали в съответния онлайн букмейкър, казино, покер зала, за да залагате, трябва да депозирате пари. За щастие има много методи за депозиране и това не би трябвало да представлява никакъв проблем, освен ако няма какво да депозирате. Но да кажем, че сте отделили някаква сума за залози, която смятате да я изиграете онлайн.

Най-използваните и най-популярни методи за депозиране са чрез банков трансфер, с кредитна или дебитна карта или депозиране посредством някоя система за онлайн разплащания.

Депозит по банков път

Депозирането по банков път (чрез банков трансфер) си има своите предимства и недостатъци. Едно от предимствата е, че почти няма букмейкър, който да не приема такива плащания. Друго предимство е, че не се нуждаете от банкова сметка. Посто трябва да отидете в банката и да преведете парите. От сайта на букмейкъра взимате необходимите детайли, за да трасферирате парите. Недостатакът на такъв вид плащане е многото време, което се губи. В повечето случаи се чака до седмица, за да ви приемат плащането. Също ходенето по банки може да не е най-приятното нещо. И там се губи време, особено ако има много хора или некоректен персонал. Трябва и много да внимавате да не сбъркате нещо при въвеждането на данните на получателя (в случая букмейкъра).

Депозит с кредитна/дебитна карта

Това е може би най-изполваният начин на депозиране онлайн. Аз не знам букмейкър или покер зала, които да не приемат подобни плащания. В днешно време почти всеки има кредитна или дебитна карта и за това е много удобно да се депозира по този начин. Лесно и бързо, плащането се приема веднага и не е необходимо да чакате с дни и да си губите времето. Имайте в предвид, че не се приемат плащания с всякви видове карти. Използвайте Visa или Mastercard и няма да имате проблеми.

Депозит със система за онлайн разплащания

Това е друга добра възможност за депозиране. Ако не искате да давате номера на кредитната си карта къде ли не, може да използвате системите за онлайн разплащания. Сравнително удобни са. Най-популярните такива системи са Paypal, Moneybookers, Neteller, за България също става и epay.bg. Paypal не се приема от всички букмейкъри, Neteller също. Чрез тях може да депозирате в betfair. Чрез epay може да депозирате в bet-at-home.
Moneybookers е най-използваната система за разплащане за онлайн хазарт. Почти всички онлайн букмейкъри и покер зали приемат Moneybookers.

BNR-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *