Разни

Как се Залага в Интернет?

Искам първо да уточня, че тази статия е за начинаещи, които все още не са залагали в интернет и не са сигурни как става или се колебаят дали да го направят. Пиша я, защото все още има доста такива хора и многократно ми се налага да обяснявам как става, въпреки масовото навлизане на интернет букмейкърите в последните 1-2 години.

По мои наблюдения възникват няколко основни въпроси, които повечето си задават преди да започнат да залагат. Или пък имат известни колебания. Дали не е прекалено сложно? Дали интернет букмейкърите не мамят? Дали сайтовете са сигурни? Ще им изплатят ли печалбата? И т.н. Общо взето нито е сложно, нито трябва да се притеснявате за коректноста и сигурността на онлайн букмейкъра. Това са големи и сериозни компании с милиони потребители.

Как да се регистрирате?

Единтвеното условие, за да се регистрирате, е да имате навършени 18 години. Това се отнася за всеки онлайн букмейкър. Регистрирането е просто. Влизате в сайта на букмейкъра. Щракате на бутона за регистрация и попълвате всички задължителни полета точно. Не давайте фалшива информация, за да нямате след това проблеми. Ако ви се занимава, не е лошо и да прочетете общите правила за участие на съответния букмейкър.

След като сте се регистрирали, трябва да депозирате някаква сума пари, с която да залагате. Начините на депозиране са обикновено няколко като например с кредитна или дебитна карта, чрез банков трансфер, moneybookers и тн. В тази процедура също няма почти нищо сложно. Стига само данните, които давате, да са вярни. Повечето букмейкъри дават до 100% бонус към първия ви депозит т.е удвояват го. По-подробно ще се спра на отделните методи за депозиране в друга отделна статия.

Как да направите залог?

Само този, който не е опитал, не е успял да заложи. Елементарно е. Дори повечето букмейкъри предоставят и обяснения под формата на клипове показващи как точно да пуснете първия си залог.

Общо взето това е, няма нищо сложно. Ако не сте решили в кой интернет букмейкър да залагате, бих ви препоръчал някой от следните: bwin, bet-at-home, betfair, bet365, offsidebet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *