Покер Зали

Bwin Poker

Както всички знаем, Bwin е един от водещите световни букмейкъри. До преди няколко месеца в покера на bwin не играеха много хора в сравнение с големите покер зали и на фона на мащаба на компания. В последно време това не е така и се дължи на засилената рекламна канпания на Bwin Poker. Играчите са много, а това, в повечето случаи, е добре.

Игрите, които се предлагат в покер залата на Bwin, са много разнообразни. Освен Тексас Холдем, може да играете Омаха Хай, Омаха 8, 5 Card Draw, 7 Card Stud. Разбира се, може да избирате между маси с различни лимити и нива на блиндове. Също така има множество покер турнири – всякакви видове за всички играчи.

Софтуера е добър, но за новорегистрирани препоръчвам да поиграят малко на play money масите. Да похарчат малко виртуални пари, за да свикнат със софтуера. Предлага се quick seating, където просто избирате вида на играта, лимити, блиндове и софтуера автоматично ви настанява на някоя маса. Също така има private tables, където може да си организирате лични приятелски турнири. Real Time Odds ви показват процентите ви на шанс, когато сте влезли all-in.

Едно от най-големите предимства на покера в bwin, е че не е необходимо да теглите програма, а имате възможност за директна игра в интернет браузера. Това е изключително удобство, особено за Linux и Mac потребители. Windows потребители също могат да играят чрез браузер, но все пак не е лошо да се изтегли софтуера.

За да се регистрирате, влезте в bwin.com.

BNR-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *